Bob Roeters

Kent 0 personen

ASK_ME , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bob Roeters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Bob Roeters heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

  Ik heb alleen de eerste klas gevolgd.

  Ik heb alleen de eerste klas gevolgd. weet helemaal geen namen van leraren en/of klasgenoten. Wel dat mijn neef Berry Reijman en nicht petra Reijman hier ook op zaten.

  2005, Bob Roeters

  Deze school was toen samen gegaan met St.

  Deze school was toen samen gegaan met St. Jheronimusdael. Buiten tekenen dat sommige van ons naar een tekenaar op de markt liepen om een snelle schets te maken zodat we lekker konden rond slenteren. met o.a. klasgenoot richard ruigrok ben ik later naar de paulusmavo gegaan.

  2004, Bob Roeters

  Ik kwam halverwege 5e klas op deze school, zeer gezellig, ik herinner me enkele klasgenoten robbie die ook weer op de vlietschool zat, christa die bij mij in de straat woonde, ingrid van Cuijk, angelo, met de musical was ik sportleraar en holbewoner, same

  Ik kwam halverwege 5e klas op deze school, zeer gezellig, ik herinner me enkele klasgenoten robbie die ook weer op de vlietschool zat, christa die bij mij in de straat woonde, ingrid van Cuijk, angelo, met de musical was ik sportleraar en holbewoner, samen met nog 3 of 4 klasgenootjes moesten we met plastic knotsen de beer neer slaan waar weer een ander klasgenootje in het pak zat, het meppen ging geloof ik een beetje erg hard want achter het toneel klaagde hij over de klappen die we hem hadden gegeven.

  2004, Bob Roeters
  ?