Bob G.W. deBruijn

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bob G.W. deBruijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bob G.W. deBruijn heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ook bekend als de laboratoriumschool.

  Ook bekend als de laboratoriumschool

  Dr. ing. Ghijssen Instituut, 1974

  Deze school stond aan de Vitusstraat.

  Deze school stond aan de Vitusstraat. Tot en met klas 4 zaten er alleen jongens op, met de naam Vitusschool. Daarna kwamen de meisjes van de Mariaschool uit de Mariastraat erbij. Vanaf dat moment was het een gemengde school met de naam Mariaschool. ik woon nu in Haarlem. Ik zat in de 6de klas bij dhr. Majoor. Voor een werkstuk over Spanje hadden we allemaal informatie over spanje nodig. Hierdoor kregen de plaatselijke reisburo's opeens zoveel aanvraag, dat ze de school belde of het niet wat gespreider mocht. De 'run' op folders van Spanje had een 'nee' verkoop voor 'anderen' tot gevolg gehad.

  Mariaschool, 1961

  Dat ik van uit Bussum elke dag op de fiets naar Maartensdijk ging.

  Dat ik van uit Bussum elke dag op de fiets naar Maartensdijk ging. Ik woon nu in Haarlem. In Hilversum wachtte ik op andere klasgenoten o.a Henk Nuss, en Jan Hilbrand. Ik heb stage gelopen in Loosdrecht bij Bart Velthuizen. Volgens mij was onze klas de laatste klas die nog een 'handmelk' diploma heeft gehaald. De eerste direkteur was de hr van Essen hij werd op gevolgd door de heer Blonk. Natuurlijk heeft de hr.te Gussinklo ook veel indruk gemaakt (dit moet wederzijds zijn geweest). Als ik nadenk zal ik wel meer herinneren.

  Lagere landbouwschool, 1969

  ?