Ontdek PLUS

Bob Ebberink

Kent 10 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bob Ebberink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bob Ebberink heeft 0 klassenfoto's en kent 10 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb hier alleen in de zesde klas gezeten.

  Ik heb hier alleen in de zesde klas gezeten. Ik weet nog dat broeder overste voor zijn verjaardag een racebaan in de vorm van het circuit van Zandvoort kreeg en die bij ons in de 'ontspanningsruimte' stond. verder ging ik regelmatig naar de zandafgraving om patroonhulzen te zoeken die de rijkspolitie daar bij het oefenen had laten liggen. Een van de medeleerlingen heeft een zwaar auto ongeluk had bij de oprit naar de rotonde hij kwam uit Ulft en zou ook naar het Klein Semenarie in Apeldoorn gaan. Verder weet ik nog een naam Phillip Grielis.

  Pensionaat St Louis, 1962

  Ik vond het verschrikkelijk op deze school, het was zo massaal, ik kon er niet aan wennen.

  Ik vond het verschrikkelijk op deze school, het was zo massaal, ik kon er niet aan wennen.

  Aartsbisschoppelijk Klein S..., 1963

  Colam heb ik een fijne school gevonden.

  Colam heb ik een fijne school gevonden. Knutselen in de kelder, af en toe toneelspelen, regelmatig gingen we de hei op om vlagverovertje te spelen, lange vakanties en hele kleine klassen. Ik kan me herinneren dat ik daar speelde met Bennie Esveld en Bennie ....Molen... die uit Den Haag kwam. Ik kan me nog herinneren dat het hard gevroren had en dat de Roer met bijbehorende weilanden een grote ijsvlakte was. Ik ben na de kerstvakantie begonnen en volgens mij een jaar later gestopt. Ik ben getrouwd en heb twee zonen. Verder heb ik 17 jaar een eigen zaak gehad, daarna heb ik 5 jaarlangdurig werklozen begeleid, hierna 5 jaar een administratie opgezet bij de Sociale Dienst, daarna twee jaar applicatie/netwerkbeheerder bij RIO Enschede en sinds februari 2003 arbeidsongeschikt.

  College voor Latijns Amerika, 1964