bob de haan

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van bob de haan en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  bob de haan heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  elke ochtend met de bus de provincie in,stiekem roken achterin de bus,ik zal nooit vergeten dat ik een keer met de trekker van de school ging rijden voorwielen de lucht in en met een klap tegen de muur aan vandaar mijn bijnaam.

  elke ochtend met de bus de provincie in,stiekem roken achterin de bus,ik zal nooit vergeten dat ik een keer met de trekker van de school ging rijden voorwielen de lucht in en met een klap tegen de muur aan vandaar mijn bijnaam.namen uit die tijd zijn jos v dissel peter knoops lucas koning en die lange blonde gozer die iedereen voor bermslet uitschold ,in de pauze de stad in om te flipperenen wachten op de bus naar de bewoonde wereld best gelachen toen.

  openbare lagere technische ..., 1983

  ik zat bij meester roel v d kant laatste jaar in het noodgebouw en een jaar in het huidige gebouw leuke tijd gehad.

  ik zat bij meester roel v d kant laatste jaar in het noodgebouw en een jaar in het huidige gebouw leuke tijd gehad

  Het Rak, 1978

  met een clubje shaggie's roken op het muurtje bij de ingang(is nu allemaal weg door de verbouwing) autotechniek bij tavenier,en in de pause de gordiaan onveilig maken.

  met een clubje shaggie's roken op het muurtje bij de ingang(is nu allemaal weg door de verbouwing) autotechniek bij tavenier,en in de pause de gordiaan onveilig maken

  christelijke scholengemeens..., 1980

  ?