Bob Bruijn

Kent 0 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in Wassenaar

  Bekijk het volledige profiel van Bob Bruijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 21

  Bob Bruijn heeft 21 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Hele leuke havo tijd gehad in een oergezellige klas, met Gerty, Duncan en Fleur, Jan, Godert, Paul en natuurlijk Lilian, Regie, Sandra, Josien, Marjolijn, Brigitte, Hendrike en Jessica.

  Hele leuke havo tijd gehad in een oergezellige klas, met Gerty, Duncan en Fleur, Jan, Godert, Paul en natuurlijk Lilian, Regie, Sandra, Josien, Marjolijn, Brigitte, Hendrike en Jessica. Regelmatig hebben we een reunie met dit groepje. Wat een leuke tijd was dat, zeg! Het Rijnlands is nog steeds een hele goede en gezellige school. Mijn dochter Nienke en mijn zoon Rutger hebben er hun diploma’s gehaald.

  2003, Bob Bruijn

  Leuk CT jaar, veel vrienden gemaakt : Fred Vogt, Marcus Schlatmann, Eric Bodlaender, Arend Jan Brilman (overleden in 2009).

  Leuk CT jaar, veel vrienden gemaakt : Fred Vogt, Marcus Schlatmann, Eric Bodlaender, Arend Jan Brilman (overleden in 2009). Tragisch was het overlijden a.g.v. een auto ongeluk van onze vriend en jaargenoot René van Dijk. Hij slipte van de weg en landde naast de kelderbar op het ijs. Dat was een zware tegenslag voor ons.

  2003, Bob Bruijn

  Hele leuke tijd gehad.

  Hele leuke tijd gehad. EHTSV-de Kater-San Remo-de Lutte klooienweek-Sans Soucis. Een super studentenleven met alles erop en eraan. Vrienden voor het leven gemaakt.

  2003, Bob Bruijn
  ?