Birgit Visser

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Birgit Visser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Birgit Visser heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  wat een strenge ouderwetse school was dit! ik heb er gelukkig alleen de eerste drie klassen gezeten en ben daarna verhuisd en naar een veel leukere school gegaan,echt een verademing! vooral juffrouw van der Horst was afschuwelijk.

  wat een strenge ouderwetse school was dit! ik heb er gelukkig alleen de eerste drie klassen gezeten en ben daarna verhuisd en naar een veel leukere school gegaan,echt een verademing! vooral juffrouw van der Horst was afschuwelijk...... vriendinnetjes die ik me kan herinneren zijn Bernette Boukema, Tineke Wedzinga,Tanja Godhelp, Marijke Kimmel en Djoeke, maar de laatste verhuisde al snel.jongens die ik me kan herinneren zijn Martin Mezach en Martin van de Hoek waar ik een haat-liefde verhouding mee had en natuurlijk de lieve zachtaardige Gaby die nog in mijn poezie album een schattig versje heeft geschreven.

  2005, Birgit Visser

  ik ben samen met Sylvie Hoving op deze 2 jarige opleiding gekomen.

  ik ben samen met Sylvie Hoving op deze 2 jarige opleiding gekomen.op maandag- en dinsdagavond.theorie van Doris(ze is nog op mijn huwelijk gekomen!) en Irene voor praktijk. we hebben wat af gelachen daar! soms stuurde Doris Syl of mij gewoon naar de gang omdat we niet van de slappe lach af kwamen. ging ook in het 2e jaar met Ellen Koning om en met Nancy. wat een vreselijk ouderwets gebeuren was dat met die examens zeg,daar had je toch zo vreselijk de zenuwen voor bij die strenge dames daar in Den Haag.... maar heb nu wel al 10 jaar mijn eigen salon!ik ben begonnen bij Oibibio met Ellen Koning. Syl werkt ook nog steeds in een schoonheidssalon.

  2005, Birgit Visser

  ik heb 6 jaar op deze school rond gezworven! het 2e jaar deed ik over(vanwege de stageplek die me niet beviel) dus kwam ik in de klas die ik in Beekbergen had begeleid,dat was wel heel leuk want de eerste twee jaren had ik het niet zo naar mijn zin,voelde

  ik heb 6 jaar op deze school rond gezworven! het 2e jaar deed ik over(vanwege de stageplek die me niet beviel) dus kwam ik in de klas die ik in Beekbergen had begeleid,dat was wel heel leuk want de eerste twee jaren had ik het niet zo naar mijn zin,voelde me er vaak behoorlijk verloren.dat is daarna gelukkig veranderd.ik zat in de klas met Marieke Bruggeman,Hanneke Mossou en Carla Groen.had toen gelukkig ook een hele leuke stage bij Kindertheater Elleboog. had in het 3e(stage)jaar een klote stage plek bij het Curium,heb het 3e jaar ook niet afgemaakt,en heb daarna het volgende stage jaar heel leuk samengewerkt bij de Dependance van het SAC met Kristel. in het laatste jaar leerde ik 1 van mijn beste vriendinnen kennen Sylvie Hoving,waar ik nu nog mee omga.en we vormden een hecht groepje met Hanneke,Carla,Katrien,Syl en ik.wat een leuk jaar was dat!!!!!

  2004, Birgit Visser
  ?