Birgit Frederiks

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Birgit Frederiks en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Birgit Frederiks heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat ik me nog kan herinneren is het treintje dat achter de school langsging en de machinist die altijd vrolijk terugzwaaide.

  Wat ik me nog kan herinneren is het treintje dat achter de school langsging en de machinist die altijd vrolijk terugzwaaide. De ronde zaal waar we gymnastiek hadden en de ronde watertafels waar je lekker met zand en water kon kliederen. Ook de grote zandbak. Ik werd vaak op de step naar school gebracht door mijn buurjongen, Fokkie Groot. Hij is in dat jaar verongelukt en dat is me nog als de dag van gisteren bijgebleven.

  Jan Duikerschool (kleutersc..., 1956

  Heb maar een klein jaartje op deze school gezeten in de examenklas, omdat ik van een andere school was weggestuurd.

  Heb maar een klein jaartje op deze school gezeten in de examenklas, omdat ik van een andere school was weggestuurd. Was 15 en voelde me erg ongelukkig. Had al mijn vrienden/vriendinnen op de vorige school moeten achterlaten. Leraren vond ik allemaal erg aardig - namen die ik me kan herinneren: Stekelenburg, Furst, Ronz, Tichelaar....

  Openbare Mavo Staringlaan, 1967

  Juffrouw Bak uit de eerste klas, Zuster Serafino, juffrouw Koeleman, juffrouw Rijkhoff, Heleen Kortekaas, Willy van Zanten, Margriet Zaal, .

  Juffrouw Bak uit de eerste klas, Zuster Serafino, juffrouw Koeleman, juffrouw Rijkhoff, Heleen Kortekaas, Willy van Zanten, Margriet Zaal, ..................

  Mariaschool, 1958

  ?