bilnur kaya

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van bilnur kaya en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  bilnur kaya heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik zat bij administratief opleiding ik weet de namen niet meer van de docenten helaas maar heb leuke tijden gehad vooral met docent Sjoerd en was nog een docent die grappig was waarschijnlijk was zijn naam Enes ik weet niet zeker.

  ik zat bij administratief opleiding ik weet de namen niet meer van de docenten helaas maar heb leuke tijden gehad vooral met docent Sjoerd en was nog een docent die grappig was waarschijnlijk was zijn naam Enes ik weet niet zeker

  C.B.B. , 1985

  waren leuke tijden meester van het leven was een goed meester,he en heb somige mensen gezien die ik ken toevallig en leuk ik was de enige turkse meisje in de klas ik denk dat jullie mij zult herkennen.

  waren leuke tijden meester van het leven was een goed meester,he en heb somige mensen gezien die ik ken toevallig en leuk ik was de enige turkse meisje in de klas ik denk dat jullie mij zult herkennen

  Ds. J.C. Sikkelschool, 1978

  ?