bienke unema

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van bienke unema en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  bienke unema heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Fantastische tijd als leerling van 1965 tot 1971.

  Fantastische tijd als leerling van 1965 tot 1971.Zeer veel verhalen en herinneringen. Als docent verbonden aan deze school van 1975 tot 1979 en in 1981-1982

  Stedelijk Gymnasium, 1965

  ik heb alleen een gedeelte van de zesde klas op de gysbert japiksschool gezeten: van ongeveer half oktober tot de zomervakantie.

  ik heb alleen een gedeelte van de zesde klas op de gysbert japiksschool gezeten: van ongeveer half oktober tot de zomervakantie. we waren net in sneek komen wonen en ik ging naar de 'opleidingsschool' als voorbereiding op het gymnasium. diepe indruk heeft gemaakt het zingen bij de fantastische meester keulen: hij speelde viool,soms samen met xander wadman die in de vijfde zat. we zongen dan samen met de vijfde, terwijl meester in de deur tussen de 2 lokalen stond te spelen.. handwerken en gymnastiek hadden we samen met de meisjes van meester "bulletje", de 'gewone' zesde klas. ik heb geen idee waar deze klas gehuisvest was: was dat in hetzelfde gebouw? dus ook tegen de looxmaschool aan? hsndwerken hadden we van de heel lieve en geduldige juf cnossen; we mochten breien met echte wol (in tegenstelling tot mijn school in assen: daar mochten we alleen met katoen breien en in mijn krampachtige zweterige handen werd dat elke keer een gigantisch drama..)

  Gysbert Japiksschool, 1974

  juffrouw larmoyeur, juf oostra, meester slagter, meester harmsen.

  juffrouw larmoyeur, juf oostra, meester slagter, meester harmsen. inktlap gebreid die oorspronkelijk bedoeld was als tasje. juf oos was streng en niet zo aardig, juf larmoyeur was heel lief; ik heb allen handwerken van haar gehad, mijn broer pieter zat tot mijn verdriet wel in haar klas. ik kwam pas in de derde op school, heb 2 jaar juf oostra gehad, 1 jaar meester slagter en na 4 weken meester harmsen gingen we verhuizen..

  o.b.s.Theo Thijssen, 1961

  ?