Bianca Visser

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bianca Visser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Bianca Visser heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Volgens mij heeft deze school terwijl ik erop zat een ander naam gekregen, Vredenborch.

  Volgens mij heeft deze school terwijl ik erop zat een ander naam gekregen, Vredenborch. Maar ik ben begonnen op de Maria in de Wijngaard. De leukste herrindering is de eerste dag. Het klikte meteen met een paar meiden: Marianne , Rianne, Jacqueline. Meteen de eerste dag waren we de aanvoerders van de klas. Helaas bleef dit maar 1 jaar leuk. Toen werden de klassen weer gesplitst. In het tweede jaar heb ik ervoor gekozen om een jaar over te doen i.v.m gezondheidsredenen. Toen kwam ik weer in de klas bij mijn vriendin Petra(die had een jaartje langer over de mavo gedaan) Hier kreeg ik door haar meteen weer een nieuwe leuke groep om mee om te gaan. Sommige leraren zie ik nu vanwege mijn beroep nog. Kees Hagen en Marianne Veenendaal geven nu les op het ROC. Mijn favoriete leerares was Marianne Goedegebuure, dat was een echte schat.

  2003, Bianca Visser

  Veel namen ken ik daar nog van Michael Rijkers(een van mijn favorieten) Marcel, dirkjan, Marco Kasper , Joosje en Frederiek, enz.

  Veel namen ken ik daar nog van Michael Rijkers(een van mijn favorieten) Marcel, dirkjan, Marco Kasper , Joosje en Frederiek, enz. Ik kan nog wel even doorgaan. Eerst woonde ik in Maarssendorp, toen ging ik veel met Petra en Moos om. Dit zijn twee goede vriendinnen geweest. Petra en ik kennen elkaar al 26 jaar (we zijn altijd naar de zelfde scholen geweest), helaas gaan we de laatste 5 jaar niet veel meer met elkaar om, dat contact is verwatert. In de laatste twee schooljaren woonde ik in Maarssenbroek en toen fietste ik samen naar school met Samir en Wassillios. Met Samier ben ik lang opgetrokken, dat was een leuke tijd. Die deed altijd leuke dingen, zoals vreemde mensen op de rug tikken en dan zeggen: jij bent hem! en dan rende hij heel hard weg. Ik vond de hele schooltijd leuk. Kon met alle leeraren opschieten. Zelfs met mw. Schutte, waar veel mensen toch wel bang voor waren. Dhr. van Dort die op de motor kwam en dan zijn natte sokken lekker op de verwarming ging drogen. En dhr van Hal mijn zijn natuur- en scheikunde, daar is mijn haar een keer bijna in de fik gegaan. Maar vooral de Lessen van Bert van de Woude vond ik leuk, helemaal als Piet Gentenaar of Jan Punt de concierge langs kwamen in de les, dan gebeurde er altijd wat. Bert en Piet zijn zelfs eens verkleed als Sint en Piet door de school heen gegaan, ik moest natuurlijk weer naar voren. een van de leuke herrinderingen is het optreden op het schoolfeest van Michael en mij als Meatloaf. Ik vond het een toptijd.

  2003, Bianca Visser

  Ik vond het altijd leuk op deze school.

  Ik vond het altijd leuk op deze school. Meester Ben, juffrouw Sheila en juffrouw Carla waren mijn favorieten. De schoolkampen en de eind musical in de 6de klas waren de leukste herrinderingen.

  2003, Bianca Visser
  ?