Bianca Venneman

Kent 0 personen

NA , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bianca Venneman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Bianca Venneman heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben helaas van deze school afgegaan om verder te leren, nou ja te leren van mijn stommiteiten maar ik heb hier wel leuke herinneringen ik zat toen in 1b en 2B heb hier erg veel lol gehad met angeliqeu, tamara en rachida.

  Ik ben helaas van deze school afgegaan om verder te leren, nou ja te leren van mijn stommiteiten maar ik heb hier wel leuke herinneringen ik zat toen in 1b en 2B heb hier erg veel lol gehad met angeliqeu, tamara en rachida. mijn mooiste herinnering is toch wel die van mijn eerst vriendje Stephane. kort om ik heb een leuke tijd gehad op deze school. *************

  Seghwaert - De Brug, 1992

  was snel weg hier.

  was snel weg hier

  college het loo, 1994

  Ik heb niet veel herinneringen op de Meerpaal, daar heb ik alleen de kleuterklassen gedaan en een paar maandjes groep 3 en daarna ben ik naar Noordhove verhuist ik weet wel nog een paar namen Cinderela (woonde bij mij in het flat), Kimberly, Patrick, Marl

  Ik heb niet veel herinneringen op de Meerpaal, daar heb ik alleen de kleuterklassen gedaan en een paar maandjes groep 3 en daarna ben ik naar Noordhove verhuist ik weet wel nog een paar namen Cinderela (woonde bij mij in het flat), Kimberly, Patrick, Marlon en Alex, Robert, en als ik het goed heb jufvrouw joopie.

  Bassisschool De Meerpaal, 1984

  ?