Ontdek PLUS

Bianca van der Heijden

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bianca van der Heijden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bianca van der Heijden heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hoewel het een behoorlijke stap was om op mijn 27e nog aan de opleiding te beginnen, heb ik geen seconde spijt ervan.

  Hoewel het een behoorlijke stap was om op mijn 27e nog aan de opleiding te beginnen, heb ik geen seconde spijt ervan. Had superleuke klasgenootjes, die meestal jonger waren, maar dat boeide me niet! Samen met Marieke en Eva, die wel van mijn leeftijd waren, ging ik dagelijks op en neer van Eindhoven naar Maastricht. Wij vormden als oudjes al snel een heel hecht clubje, en elk tentamen werd afgesloten met wijn in de trein! Stages waren zwaar en hebben heel wat stress en tranen opgeleverd, maar het is het wel waard geweest!

  Vroedvrouwenschool / Academ..., 2004

  Ik was 6 jaar lang smoor verliefd op Fabian Thijssen, alleen was helaas de liefde niet wederzijds, en belde hij elke keer weer af als ik hem uitgenodigd had voor mijn verjaardagsfeestje.

  Ik was 6 jaar lang smoor verliefd op Fabian Thijssen, alleen was helaas de liefde niet wederzijds, en belde hij elke keer weer af als ik hem uitgenodigd had voor mijn verjaardagsfeestje... ;-( Ik heb overigens ook heel wat tranen gelaten toen ik hier van school ging en Peter vd Berg moest gaan missen! 1e juf Waterschoot, 2e juf Jansen, 3e juf Panhuizen, 4e Heidi van Dijk, 5e Jan Slegers, 6e Peter vd Berg

  Berglarenschool, 1981

  Heb 5 jaar VWO gedaan, maar omdat ik ontzettend slechte cijfers haalde voor economie 1 (gemiddeld 4,5) en economie 2 (gemiddeld 5,5) durfde ik mijn VWO examen niet echt te maken.

  Heb 5 jaar VWO gedaan, maar omdat ik ontzettend slechte cijfers haalde voor economie 1 (gemiddeld 4,5) en economie 2 (gemiddeld 5,5) durfde ik mijn VWO examen niet echt te maken. Ik heb toen gekozen voor een jaartje HAVO en ben met prima cijfers geslaagd! (ook economie 1, 8,0 gemiddeld...) Favoriete leraren: Theo v. Vlerken, Richard Thuis en dhr. Jacobs Leukste vak was er eigenlijk niet. Ben tot over mijn oren verliefd geweest op Marcel Verstappen, Thijs van de Laar en ja, Theo van Vlerken was ook erg leuk....

  Commanderij College, 1988