Bianca tenBosch

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bianca tenBosch en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bianca tenBosch heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  geen herinneringen helaas.

  geen herinneringen helaas

  De Peppelaer, 1977

  Geen favoriete herinneringen, ja lol met Mascha (die van het Trini, niet die van het Mendel) en later Leontine maar dat was het dan wel.

  Geen favoriete herinneringen, ja lol met Mascha (die van het Trini, niet die van het Mendel) en later Leontine maar dat was het dan wel. Vond het echt een "school" en dat was ik nou net niet gewend :)

  Mendel College Interconfess..., 1990

  Beste vriendin Natascha Tulen.

  Beste vriendin Natascha Tulen. Eerste vriendje Stefan Balk. Vriendschap met Tülay (zie ik nog steeds). Ruzie met Sherife (die kleine van de Mac :)), knikkeren met wie er maar van zijn knikkers af wilde. Ik heb ooit eens het haar van Miriam geknipt, was niet echt een fijn resultaat :). Joke uit de Leidsebuurt en haar zus Jannie herinner ik me nog. Verdere herinneringen zijn zeer vaag. Meester Pilon kan ik me nog herinneren met zijn rode haar. Ik ben door hem een keer de klas uitgestuurd. En dan had ik nog extra les van een oude heer, ik dacht meneer Zonneveld of zoiets. Dan mevrouw Kleermaker, daar heb ik een keer strafwerk van gehad --> "ik zal het nooit meer doen juf" 100x opschrijven. Maar waarom weet ik niet. Van Dijk herinner ik me nog. En Wetsema, leuke man was dat. Goeie tijd, hele leuke school !!!

  Nassauschool (Pr.Chr.-'scho..., 1979

  ?