Bianca Teeling

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bianca Teeling en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Bianca Teeling heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Juffrouw Wartenaar natuurlijk....

  Juffrouw Wartenaar natuurlijk. Gymnastiekles met haar achter de piano en maar huppelen. De grote kastanjeboom. Op het plein en die auto, helaas zelden zat je maar achter het stuur. Een traumaatje heb ik overgehouden van de schoolfotograaf. Meisjes moesten helaas in de poppenhoek. Nog jaren later werd ik hieraan herinnerd omdat de foto bij mijn oma een prominente plaats had.

  2006, Bianca Teeling

  De Berlijnreis met de heer de ...

  De Berlijnreis met de heer de Ronde. Politiecontrole met honden in de trein omdat Norma (toch) foto's maakte. Slapen in de duinen tijdens de kennismakingsweek. De demonstratie tegen Deetman. De gymlessen van Nico Bruns. Het stagelopen vond ik het leukst. Kan me nog steeds over verbazen dat het werd geaccepteerd dat je mocht breien in de klas. Over breien gesproken, de lessen maar de opdrachten textiele werkvorming van Trudy waren natuurlijk het ergste.

  2006, Bianca Teeling

  Een en al goede herinnering. K...

  Een en al goede herinnering. Kwam van de Oorsprongschool binnen in klas vier bij Paul Mohlmann. Natuurlijk in de zesde bij Meester de Groot. Die prachtig kon vertellen. Een schitterend schoolgebouw met zijn lange marmere gang en op het plein de kastanjeboom. Mindere herinneringen heb ik aan de handwerklessen bij juffrouw Kroon (waarom mochten meisjes geen handenarbeid doen?) en het oefenen voor de avondvierdaagse (rondjes in gelid op het weitje bij de school).

  2006, Bianca Teeling
  ?