Ontdek PLUS

Bianca Loohuizen-te Pas

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bianca Loohuizen-te Pas en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bianca Loohuizen-te Pas heeft 8 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zaterdagavond vrij dansen, altijd gezellig.

  Zaterdagavond vrij dansen, altijd gezellig. De wintersporten waren super. En de Sylvester Party's.

  Danscentrum Hans van Schaik, 1985

  Ik weet alleen dat ik een keer mijn enkel lelijk heb verstuikt met de grote stenen trap afrennen naar de Lijzij, maar of dat nou was toen ik daar zat of dat we mijn broertje Peter Paul gingen halen, dat weet ik niet meer.

  Ik weet alleen dat ik een keer mijn enkel lelijk heb verstuikt met de grote stenen trap afrennen naar de Lijzij, maar of dat nou was toen ik daar zat of dat we mijn broertje Peter Paul gingen halen, dat weet ik niet meer. Even denken wie ik nog kan herinneren, volgens mij Alexandra van der Schaft, Corinne Zwart (kwamen we achter op de Mavo), Annemiek Oudshoorn... Dat is het wel. Ik moet ergens een groepsfoto hebben, weet alleen niet of ik die heb of dat hij nog bij mijn moeder ligt.

  Kleuterschool 'De Woelige H..., 1974

  Ik heb in de klas gezeten met Richard Fledderus, Diane Brouwers, Debbie en Rachel Portier, Mariska v/d Zee, Paul Hindelopen, Maria van Oene, Richard Peet, Ben Bouwmeester, Jan Willem Vos, Vincent Termaat en nog een aantal meer.

  Ik heb in de klas gezeten met Richard Fledderus, Diane Brouwers, Debbie en Rachel Portier, Mariska v/d Zee, Paul Hindelopen, Maria van Oene, Richard Peet, Ben Bouwmeester, Jan Willem Vos, Vincent Termaat en nog een aantal meer. Kan even zo gauw niet op de namen komen.

  Elout van Z(S)oeterwoude Ch..., 1976