Bianca Leeflang

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bianca Leeflang en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bianca Leeflang heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn tweelingzus Barbara en ik zaten op deze school.

  Mijn tweelingzus Barbara en ik zaten op deze school. Mijn beste vriendin was (en is nog altijd) Nathalie Rol. Mensen die ik me nog herinner zijn: Renate Bongaards Pauline Sandra Lantinga Monique? Denise Schouten Danielle Puik (had een adoptiebroerje die HIV had). Vond het verschrikkelijk toen we gingen verhuizen naar Bussum in 1988 en dus van school af moesten.Ben er letterlijk ziek van geweest. Bij mw. van Kampen heb ik een keer een gulden in moeten leveren, omdat ik had gevloekt, maar heb dit nooit gedaan...

  Nassauschool, 1985

  Dhr.

  Dhr. Haverkort (Aapie vd Hoek) Dhr. Gertsen en Ramiro Meneer Baay als sinterklaas! Jufrouw Baus Mijn tweelingzus Barbara en ik kwamen midden in het schooljaar in groep 5 terecht. Hier werden wij warm onthaald door BE (Bianca Eggenkamp)...dat werd later wel anders....schoppen en knijpen, bijten en slaan. Lucas en Markus Langendorff... Joost Groot verliefd op Barbara (mijn zus). Stiekem briefjes in de brievenbus gooien met "ontmoet me op het station" en dan heel hard fietsen...nou Joost we zagen je heus wel wegfietsen hoor. Tatjana Bakker & Samira El yan Douzi (?) als Siamese tweeling. Vanessa van Gogh en Mariska Dooyeweerd Vincent Hagen en Esther Majoor. en zo kan ik nog wel ff doorgaan! Top school. Wij woonden aan de overkant vd school. Deze zat niet aan de ceintuurbaan, maar aan de dr. Schaepmanlaan. in groep 7 een keer blijven zitten (dus 3x! op kamp). Anja Dekker die hier vermeld staat ken ik ook nog wel en haar broer Kees en broertje Bart. Volgens mij woont Kees ook in Hoorn nu, want ik ben hem daar 2x tegengekomen.

  R.K. St. Jozefschool, 1988

  Matla!!! Absolute topper! Het was altijd gezellig in de eerste met Mike en natuurlijk met Rezan, die ik nog steeds zie/spreek, ondanks, dat ze in Zwitserland woont.

  Matla!!! Absolute topper! Het was altijd gezellig in de eerste met Mike en natuurlijk met Rezan, die ik nog steeds zie/spreek, ondanks, dat ze in Zwitserland woont. De tweede was een meidenklas met de tweeling Flipsen, Tatjana, Rezan, Karin en Sandra en Pauline. Er waren wel meer meiden, maar die kapte er allemaal mee en op een gegeven moment waren we nog met zijn 8e over. Super leuke school en heb hele goede herinneringen aan deze opleiding (en er ook nog eens iets aan gehad;-)) Mevr. Thisse die vond ik erg aardig, vooral toen ze mij hielp met mijn Spaanse examen opdracht, terwijl ze me niet eens les gaf. Toen wij nog op de Witte Kruislaan en op de Vermeerlaan zaten was er in de kantine Martin, die ons broodjes en allerlei ander snaai verkocht...aardige man. Ben benieuwd hoe t met hem gaat!

  Dudok College Sector Econom..., 1996

  ?