bianca knoope

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van bianca knoope en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  bianca knoope heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  ik vond het een leuke kleuterschool ,ik weet nog dat we ergens heen gingen waar dolfijnen waren en er een kind in een bootje mocht en die dolfijnen het bootje trokken en ook het spelen buiten was leuk vooral die zandbak en van die fietsjes waar je geloof

  ik vond het een leuke kleuterschool ,ik weet nog dat we ergens heen gingen waar dolfijnen waren en er een kind in een bootje mocht en die dolfijnen het bootje trokken en ook het spelen buiten was leuk vooral die zandbak en van die fietsjes waar je geloof ik mee moest lopen en een mooie locatie bij die molen en de oude kerk toen,zal het nooit vergeten.

  2008, bianca knoope

  leuke school,ik heb er tm 3e klas opgezeten en ben er toen vanaf gegaan,maar heb er een leuke tijd op gehad,ik woon nu in arnhem samen met mijn drie kinderen.

  leuke school,ik heb er tm 3e klas opgezeten en ben er toen vanaf gegaan,maar heb er een leuke tijd op gehad,ik woon nu in arnhem samen met mijn drie kinderen

  2008, bianca knoope

  leuke tijd,ik moest alleen vaak overblijven bij mevr.

  leuke tijd,ik moest alleen vaak overblijven bij mevr.Everaart,mevr van genip was een lief mens konden allemaal goed met haar overweg,ik ben in de vijfde ervan af gegaan en ben naar een andere school gegaan.

  2008, bianca knoope
  ?