Bianca deLaat

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bianca deLaat en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bianca deLaat heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik geloof dat ik rond deze jaren op dansles zat Mijn grote liefde toen was John konings en die was bevriend met Patrick Barten.

  Ik geloof dat ik rond deze jaren op dansles zat Mijn grote liefde toen was John konings en die was bevriend met Patrick Barten. Ik ging samen met mijn nichtje Esther nooren

  Danscentrum Robben, 1989

  mijn vriendin was Erica erven en Marian Rozen Kookles was niet mijn favoriete vak.

  mijn vriendin was Erica erven en Marian Rozen Kookles was niet mijn favoriete vak. ik vond juffrouw van Gardingen ook niet zo leuk. Wel meneer Broers van Biologie dat was een gave leraar. Jentzema gaf engels en juffrouw de kroon voor nederlands. Juffrouw de Kort voor gezondheidskunde een Gouwmans voor gym.

  Sint Martha RK vak- en huis..., 1984

  Ik weet nog juffrouw corine,juffrouw Peters,Juffrouw Mientje meester de Vries,Meester Nouwens,en Niet te vergeten Ad de Jong die helaas te vroeg is overleden.

  Ik weet nog juffrouw corine,juffrouw Peters,Juffrouw Mientje meester de Vries,Meester Nouwens,en Niet te vergeten Ad de Jong die helaas te vroeg is overleden. Mijn vriendin was Heidi bekkers en Erica erven. Ook had ik contact met Ankie,Natascha, Marieke, Simone Bianca Bekkers We hadden een kleine klas van ik geloof 17 kinderen.

  Johannes van Oisterwijk, 1979

  ?