bianca brandenburg

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van bianca brandenburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  bianca brandenburg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik weet nog maar weinig namen waarmee ik in deklas heb gezeten.

  ik weet nog maar weinig namen waarmee ik in deklas heb gezeten. Pieter(waterskier), Hanna (zwanger in de laatste klas) Jan Michael de Wolff (Wielrenner)Oh ja zingen met kerst in het trappenhuis. Maar inderdaad 4 verloren jaren geweest. Ik heb mijn Middenstandsdiploma maar werk bij een bank. Ik heb me wel vermaakt die 4 jaar.

  Mercatuscollege, 1986

  de eerste twee jaar op afri geweten daarna naar de klamdijk gegaan.

  de eerste twee jaar op afri geweten daarna naar de klamdijk gegaan. Ik zie veel bekende namen voorbij komen. De leraren weet ik ook allemaal nog te herinneren. Zoals Piena, Mensonides? Karamat Ali, mv de Boer (frans); heel gezellige tijd gehad.

  SG Van Oldenbarnevelt Klamdijk, 1984

  ik heb een heleboel leuke herinneringen aan deze school.

  ik heb een heleboel leuke herinneringen aan deze school. Zoals het zoveel jarige bestaan (ik dacht het 10 jarige bestaan) waarbij wij allemaal verkleed waren. Martijn(kant)en ik als Indiaan, mijn broer als cowboy en mijn moeder als chinees. Dhr offermans is mij het meeste bij gebleven. Martijn is nog steeds een hele goede vriend van mij.

  Groenewegschool openbare sc..., 1976