Bianca Blokhoff

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bianca Blokhoff en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bianca Blokhoff heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  1e jaar was vreselijk maar mijn 2e jaar was veeeel te gezellig met m'n vriendin Henny de Vries.

  1e jaar was vreselijk maar mijn 2e jaar was veeeel te gezellig met m'n vriendin Henny de Vries. Bleef dan ook prompt zitten. de fietsenkelder was de leukste plek van de school, de sfeer verdween grotendeels met de komst van het leerlingenhok. Vrijdagsmiddags vaak met een flinke groep bij mij thuis thee drinken(natuurlijk werden ook nog wat andere zaken meegebracht). Veel namen zijn niet blijven hangen... Sylvia, Peer,Peter Verhey, Hans,Renate, Tati. Ik woon tegenwoordig in Duitsland waar m'n partner en ik een motorcamping hebben.

  Maarten Luther, 1975

  Mijn favoriete leraar was Gulden en ik denk van bijna iedereen.

  Mijn favoriete leraar was Gulden en ik denk van bijna iedereen. Het bijzondere aan deze man was dat hij je wist te stimuleren om de dingen te doen die je erg leuk vond of waarin je goed was. Mijn mooiste herinneringen zijn de vrijdagmiddagen dat we de 'Radar Love' playbackten, Kees op de 'drums' ik altijd als Penny de Jager, en het oefenen voor de dans met een vriendin van Gulden voor het afscheidsfeest. Grootste vriendin was Soraya en mijn vriendje was 6 jaar lang Kees van der Linden hoewel we af en toe een paar maanden 'uit elkaar' waren. Helaas ben ik destijds niet bij de reunie geweest, ik heb jaren nogal 'rondgezworven' dus ik was niet bepaald bereikbaar. Mocht er nog een georganiseerd worden hoop ik het bijtijds te vernemen want ik woon tegenwoordig in Duitsland waar wij een motorcamping hebben. Mocht iemand daar meer van willen zien kijk dan op motorcamping-littlecreek.de

  hillevlietschool, 1969

  ?