Bianca Beckman Lapré

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bianca Beckman Lapré en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Bianca Beckman Lapré heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Die heerlijke vrije o-uren ( moest dus altijd in de zomervakantie parafen inhalen terwijl iedereen naar het Noord-A ging), die ranzige geur in het lokaal van Bol, de dependance bij de Du Meelaan, het hang-gangetje naast de aula, Rob (leraar Nederlands.

  Die heerlijke vrije o-uren ( moest dus altijd in de zomervakantie parafen inhalen terwijl iedereen naar het Noord-A ging), die ranzige geur in het lokaal van Bol, de dependance bij de Du Meelaan, het hang-gangetje naast de aula, Rob (leraar Nederlands..heerlijke TOP VENT!!), gesprekken met de rector, smerige alcoholgeur van mevr. Koster, vechtpartijen met die wijffies van de Dobbe en goeie herrineringen aan Locomotion!!. En natuurlijk mijn zwangerschap (terwijl ik nog op het Erasmus zat)van mijn oudste zoon. Hij zit nu overigens ook op het Erasmus en ga dus regelmatig langs op ouderavonden..vreemde gewaarwording daar nu als ouder te zitten ipv leerling. Wat een tijden..zou het zo weer over willen doen! Bekenden kunnen me bereiken op: 06-42559108

  Erasmus College, 1985

  ?