Bekijk het volledige profiel van Betty Wennekes en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

Betty Wennekes heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik woonde vlak tegenover de sc...

Ik woonde vlak tegenover de school. Mijn ouders hadden een dames- en herenkapperzaak. We mochten altijd iets eerder naar huis als het weer eens grote verzoendag was, volgens mijnheer Sonneveld (salarisuitbetaling). Er zat een heel verlegen meisje in de klas, Suus heette ze, die ik later eens in de trein ontmoette. Zij was nou het prototype van een lelijk eendje die opbloeide tot een mooie zwaan. Ik herinner me ook nog Jody en een meisje Schouten uit Alphen a/d Rijn en ene Bas die ik tbv een toneelrol in zijn armen ben gesprongen.

2004, Betty Wennekes

Buitenspelen en het spelletje/...

Buitenspelen en het spelletje/dansje Mariska is een danseres. Ik zat alleen 's zomers op deze school omdat wij dan op een tuincomplex woonden. 's Winters zat ik op andere scholen, maar daar heb ik niet zo veel herinneringen aan omdat wij nogal eens verhuisden. Ik herinner me meester Koeman. Eigenlijk geen nare vent, maar hij heeft me op het eind van het schooljaar flink gekwetst door mij niet in het eindtoneelstuk mee te laten spelen. Ik heb hem uit kwaadheid dan ook niet gedag gezegd. Wat de vakantiefoto van Fietje Dankbaar betreft kloppen er 2 namen niet: no. 7 is Betty Dekker (dat ben ik) en no. 4 is Nellie v.d. Veen en niet Joke Buis (staat volgens mij niet op de foto).

2004, Betty Wennekes
?