Betty Vermeulen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Betty Vermeulen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Betty Vermeulen heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De Herinneringen aan deze tijd is de directrice mevr.

  De Herinneringen aan deze tijd is de directrice mevr. Lutijn, een kleine vrouw en een streng beleid. Onze conciérge Piet, we moesten ons altijd in de rij opstellen om de school in te gaan zodra hij op zijn voetbalfluitje blies. Meneer Boonstra die een paar jaar onze klasseleeraar is geweest, een veel te aardige man die niet zo goed orde kon houden. Meneer Fijnheer, streng maar rechtvaardig, een echte goede leeraar. In de pauzes stond er vaak een mannetje met een karretje waar je snoep van kon kopen en vooral die roze glaceekoeken werden veel gekocht. In het begin van deze schooltijd mochten we niet in een lange broek op school komen, later werd het gedoogd mits wij er een rok overheen droegen ( winters) Toen de rokken echter steeds korter werden is uiteindelijk besloten om de broek te introduceren. Mijn vriendinnen in die tijd waren Tineke Hermans, Marian moerman en Hennie Geils. Mijn vijanden uit die tijd waarmee ik nogal eens overhoop lag waren, Ineke Bethlehem en Coby Tooy ( geen rancune hoor!)Het maakte de schooltijd alleen wat spannender (en bedankt he meiden!) Ik ben wel benieuwd hoe het ze zijn vergaan, wie weet kom ik er via deze weg achter. De groetjes

  Algemene meisjesschool van ..., 1965

  Ik weet geen enkele naam meer uit deze periode maar wat ik wel weet is, dat we tegen kerst met z'n allen op de trap stonden en kerstliederen zongen.

  Ik weet geen enkele naam meer uit deze periode maar wat ik wel weet is, dat we tegen kerst met z'n allen op de trap stonden en kerstliederen zongen. ik heb daar nog een foto van. Eén van mijn klasgenoten was een leuke meid met blond haar, zwarte make up opgemaakte ogen. zij stotterde en had veel humor. Ik heb het als een hele leuke tijd ervaren. Twee voornamen weet ik nog en dat is Heleen Jansen uit Den Helder en een meisje dat vrij lang was, marja is haar naam ( Den helder?)Ik wil er nog wel even bij vertellen dat wij opleiding KenO deden dit is een twee jarige opleiding en dan kon je nog een jaar centrale raad doen. Hiermee kon je met/bij kinderen werken op het sociale vlak. Kindertehuizen/ Dagverbijven enz.

  Alkmaarse Huishoud en Indus..., 1969

  ?