Bekijk het volledige profiel van betty pol en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

betty pol heeft 1 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik heb een jaar in dit interna...

Ik heb een jaar in dit internaat gezeten in de groep "De Berken". Samen met Jola, Berna, Ceciel, Tonia en nog vele andere. Als Juf hadden we Juf Joke, die ik later nog een keer ontmoet heb op de reunie. Juf Cokkie herinner ik me nog. Ik weet dat ik het daar enorm naar mijn zin had en eigenlijk niet meer naar huis wilde. We gingen er ook naar school en hadden ieder zaterdag corvee en dat was best wel heftig. Met was en boenders een hele eetzaal in de glans krijgen. Ook hadden we best wel veel sport. Zelfs een Olympische spelen in het klein. En de beroemde Valentijnwandeling. Daar heb ik nog een medaille van. Ik hoop dat er nog bekende zijn die zich dezelfde tijd herinneren, dat lijkt me erg leuk.

2003, betty pol

ik kwam pas in klas 4 of zo op...

ik kwam pas in klas 4 of zo op deze school en ik herinner mij meester Borgman die verkering had met de juf van de klas ernaast. Ze keken steeds door het raampje naar elkaar. Meester Borgman ging vaak heel hard zingen of op de tafel staan. Het schoolkamp in Nunspeet begon leuk, maar ik moest eerder weg omdat ik een zware keelontsteking had gekregen. Ik herinner me nog Anneke de Bruin, Annelies, Rietje, Jopie en een Yvonne geloof ik. De gezichten op de laatste foto van Bob Brouwenstijn herken ik wel, maar de namen komen niet echt op. En Bob wie was jij ook al weer op de foto. Ik ben het meisje met die ballenjurk en dat korte haar met brilletje, naast Rinus of zo.

2003, betty pol

zoveel herinneringen aan deze ...

zoveel herinneringen aan deze school, dat je er een hele pagina voor nodig hebt, denk ik. De eerste jaren les van oa. juf Voordewind. Directrice mej. bechtold en adjunct mevr.kloosterhuis. Juffr.Goos en Juffr.Wardenaar. en zoveel meer. Bezetting van de school om een koffie/chocomachine. Dolle Mina's die condooms uitdeelde voor de school! Ik herinner me nog Donate, Teunie, Yvonne v/d Wateringen. Carla Andringa.Janna en misschien nog wel meer als ik er echt voor ga zitten.

2003, betty pol
?