Betty Nagtegaal

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Betty Nagtegaal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Betty Nagtegaal heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik heb herinneringen aan zuste...

  Ik heb herinneringen aan zuster Engeltrudis. Zij begeleidde ons op piano en leerde ons kinderliedjes (Geitje mek mek). Zuster Caroline was het hoofd van de school. Ik had les van juffrouw Winters in de derde klas. Verder nog een getrouwd stel.Juffrouw en Meester Wessels????? Zij gaf les op de meisjesschool en hij op de jongensschool. De juffrouw kwebbelde altijd over haar zoontje Koen, genoemd naar haar echtgenoot. Handwerkles van juffrouw Rogge. In het eerste jaar (1967) was er nog een scheiding tussen jongensschool en meisjesschool, met ieder een eigen ingang en speelplaats.

  2003, Betty Nagtegaal

  Ik kwam in de vierde klas op d...

  Ik kwam in de vierde klas op deze school. Meester Mooy heeft een diepe indruk op me achtergelaten. Hij liep altijd met de aanwijsstok rond en als je niet luisterde tikte hij je ermee op het hoofd. Als hij kwaad werd schreeuwde hij en vlogen de spetters speeksel rond. Hij rookte Pall Mall in de klas. Klasgenoten die ik me nog herinner: André de Bree, Jacqueline Dekker, Mary de Bie, Sylvia Ekeris

  2003, Betty Nagtegaal
  ?