Bettina Bos

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bettina Bos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bettina Bos heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb hier de laatste jaar vd havo gedaan.

  Ik heb hier de laatste jaar vd havo gedaan. Zat in de klas met Shirley, Nahriman, Erik, Bernadette, Steven, de tweelig mirsa en...? etc. De rest vd namen weet ik niet meer zo goed. Nahriman was op de zelfde dag als ik jarig(12 april)- ken je Lauw nog..weet je nog..die vond je een hartstikke leuke jongen. Met Shirley was het altijd lachen. Véél lol gehad op school! Kennen jullie Miss Matoren nog? Een van de beste leraressen die ik ken! Later nog verder gestroomd naar I.B maar voor mij was het niet zo'n succes. Turid, Arjen, Erik, Martijn, Esther en Bernadette zatten ook in mijn klas. Les gehad van Miss Robillard. Ze gaf Literatuur. Altijd interessant om in haar klas te zijn! En de economie leraar was een lekker ding, weet niet meer hoe hij heet trouwens(hahaha). Had vaak een oranje of gele broek aan! Ik zou graag contact willen hebben met iedereen die hier op school heeft gezeten, ook als hun naam hier niet bijstaat. Ik ben erg benieuwd hoe het jullie allemaaal is vergaan, en wat jullie nu allemaal doen. Hoop dat ik reacties krijg! Ik ben zelf opzoek naar Shirley en Nahriman maar alle reacties zijn van harte welkom. Hoop gauw wat te horen.

  Internationale School Groni..., 1989

  Ik heb het héél leuk gehad op deze school.

  Ik heb het héél leuk gehad op deze school. Kon het goed vinden met Jan Bijsterveld. Heeft toevalig, vroeger, toen ik nog maar 15 was, in Kenya bij ons gelogeerd in Nakuru. Verder ken ik Tjeblina,Anna,Innez,en nog veeeel meer! Helaas, ben ik beter in gezichten onthouden dan in namen. Dus als jij mij nog kent, aarzel niet om contact met me op te nemen. vriendelijke groetjes, Bettina Bos

  Centrum Vakopleiding (Admin..., 1998

  mijn vriendinnen Shirley en Nahriman.

  mijn vriendinnen Shirley en Nahriman. Veel lol mee beleefd! Shirley heeft een geweldig gevoel voor humor en Nahriman en ik zijn op dezelfde dag jarig. Ik heb veel goede herinneringen. Te veel om allemaal op te noemen.

  Maartenscollege, 1989

  ?