Betsy Pesulima

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Betsy Pesulima en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Betsy Pesulima heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik heb er 2 jaren op gezeten als vervolg van de MAVO naar de HAVO.

  Ik heb er 2 jaren op gezeten als vervolg van de MAVO naar de HAVO. SAmen met Gerda Suripatty hebben we een gezellige tijd beleeft samen met enkele jonge mannen Klaas Schut, Gerri Timmer en .. Mulder. Mijn favoriete vak was Gumnastiek ...vanuit de MAVO kende ik Hanneke van Oosten en regelmatig bracht ze me naar huis. Wat me altijd bijbleef is dat ik na een rugby wedstrijd ff KO was. Was toch te fanatiek en volgens mij belandde ik in de bosjes en volgens een klasgenoot weer niet.:-) Had hersenschudding opgelopen en moest een week thuis blijven. Ik wilde ook naar de ALO en moest me voor het zwemmen extra voorbereiden en ging dus voordat school begon naar de Timp om baantjes te zwemmen. Prachtige tijd, helaas kwam ik op de wachtlijst te staan. En had toen gekozen om naar de Eekhorst te gaan.

  2013, Betsy Pesulima

  Gymnastiek was mijn favoriete vak, mede door Hanneke van Oosten die een heel aparte kijk op de gymlessen had.

  Gymnastiek was mijn favoriete vak, mede door Hanneke van Oosten die een heel aparte kijk op de gymlessen had. Ik kan me herinneren dat we in haar blauwe kever met z'n allen naar Giny Oeben gingen .. tijdens een gymles. Samen met Wiebje Bijlsma, Ans Dassen, Ria van 't Hof en Vera Thierman proberen we om de 2 jaar bij elkaar te komen. Met hun heb ik ook verschrikkelijk veel lol gehad op de mavo. Ingrid Spoelstra, Hans Zegwaard, Gerard Bakker (helaas overleden) die 8 jaar over de mavo deed en geen diploma haalde.... Bullebak ... leraar duits, de Jonge, we dachten in de brugklas dat hij echt zo heette. Daarnaast hadden we ook Bodde, leraar engels, die Mariska Cock een klap gaf en een rel had overoorzaakt op school.

  2004, Betsy Pesulima

  Het was een hele leuke school zat vanaf de 2e klas bij juf de Lange '63.

  Het was een hele leuke school zat vanaf de 2e klas bij juf de Lange '63. Samen met ao.a. Paulien Tahapary, Johan Sikkens, Hans en Els Kalsbeek,Erwin Java, Eddie Hendriks etc... Wat ik leuk vond was dat meneer Huisman altijd met zijn gitaar liedjes zong. Later heb ik er ook nog stage gelopen.

  2004, Betsy Pesulima
  ?