Bertus Goudriaan

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bertus Goudriaan en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Bertus Goudriaan heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Heb er twee jaar op school gezeten voor mijn AM diploma, naderhand ook nog terug gekomen voor mijn A.

  Heb er twee jaar op school gezeten voor mijn AM diploma, naderhand ook nog terug gekomen voor mijn A. Het AM diploma nooit behaald, vond sleutelen aan brommers veel interessanter dan leren. Uiteindelijk mijn VD gehaald via een schriftelijke cursus, terwijl ik toen al werkte in de scheepsbouw. Toen toch nog terug gegaan voor mijn A diploma en werkzaam geworden bij het toenmalige GEB (nu E.On), na mijn periode in de scheepsbouw bij Verolme, in de centrale wereld waar ik momenteel nog steeds werk. Het leuke van die school vond ik vooral het kaarten in de kantine, en als boefie ook het valsspelen wat ik deed en daardoor nog weleens vaak wat bijverdiende.

  2006, Bertus Goudriaan

  Was altijd rumoerig, kon ook niet anders met al die rotapen toen.

  Was altijd rumoerig, kon ook niet anders met al die rotapen toen. Het meest bijgebleven is me wel, dat we met krammetjes op elkaar schoten in de klas en kantine. Toen er een complete tl-balk van het plafond afgeschoten werd, werd er een complete razia gehouden in de kantine.

  2004, Bertus Goudriaan

  Ik weet me niet echt veel details meer te herinneren, want het waren voor mij als boefie van de klas sowieso altijd roerige tijden.

  Ik weet me niet echt veel details meer te herinneren, want het waren voor mij als boefie van de klas sowieso altijd roerige tijden. Wat ik wel weet, is dat ik altijd veel op mijn kop kreeg en vaak na schooltijd nog moest nablijven. Heel leuk dat ik weer bekende namen hier tegenkom, zoals Cora de Knegt en Annemarie Mouthaan en natuurlijk Ineke Mostert en Tonnie Ruizenveld. Leuk hoor, en dat na zoveel jaren.

  2004, Bertus Goudriaan
  ?