Berto Beekelaar

Kent 21 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Berto Beekelaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Berto Beekelaar heeft 0 klassenfoto's en kent 21 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  lekker ouwehoeren met jannie verhuizing van de hoofdstraat naar de sterrenkamp Gezellig bowlen tot laat Eten bij Bertje snelresto was ook erg lekker Kortom een leuk jaar met leuke herinneringen.

  lekker ouwehoeren met jannie verhuizing van de hoofdstraat naar de sterrenkamp Gezellig bowlen tot laat Eten bij Bertje snelresto was ook erg lekker Kortom een leuk jaar met leuke herinneringen

  Interacademie Mercuur BV, 1993

  Ik heb hier mijn commercieel-economische opleiding afgerond.

  Ik heb hier mijn commercieel-economische opleiding afgerond. Wat mij het meest is bijgebleven, is dat ik bij Dhr Ten Cate een biertest heb gedaan tijdens schooluren. Dit was allemaal zorgvuldig georganiseerd met toestemming van de directie en mijn ouders, Ik heb helaas wel verloren, maar wie kan er zeggen dat hij tijdens een les commerciele economie 10 glazen bier heeft gedronken.verder was Edzo Smid natuurlijk ook wel een grappig mannetje, die eens een jongen een 7 voor zijn eerste tussenrapport gaf terwijl deze jongen na 1 dag het op deze school wel had gezien, en wij steeds een smoes verzonnen waarom deze jongen weer afwezig was.

  Statenschool-Emmen, 1985

  koffie met gebak tijdens mondeling examen engels meneer venema die zijn rugleuning van zijn stoel afbrak dat Fame toch best wel een leuke film was!!!!.

  koffie met gebak tijdens mondeling examen engels meneer venema die zijn rugleuning van zijn stoel afbrak dat Fame toch best wel een leuke film was!!!!

  christelijke MAVO Emmen, 1980

  ?