Bertil Zaal

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bertil Zaal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bertil Zaal heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na vijf jaar Mulock Houwerschool Verhuisd naar Paddepoel en de 6e klas op de Nijhoffschool gedaan.

  Na vijf jaar Mulock Houwerschool Verhuisd naar Paddepoel en de 6e klas op de Nijhoffschool gedaan. Weinig herinneringen behalve dat de meisjes ten opzichte van de jongens al zo groot werden... bv. Annet en Stella. speelde nog wel met Menno Lutmer en Jan... Tijdelijk les gehad van Paul?Munting die niet door had dat ik tijdens haasje over mijn pols scheurde (heb ik hem nooit vergeven)

  O.B.S. Dr. G. Nijhoff school, 1973

  De buste van juf Mud was dermate indrukwekkend dat zij vaak met een opengeslagen leesboek op haar buste door de klas liep( 4e klas) Onafscheidelijk bevriend met Jaap Commandeur die tegenover de school woonde aan de Lekstraat en toch altijd te laat kwam.

  De buste van juf Mud was dermate indrukwekkend dat zij vaak met een opengeslagen leesboek op haar buste door de klas liep( 4e klas) Onafscheidelijk bevriend met Jaap Commandeur die tegenover de school woonde aan de Lekstraat en toch altijd te laat kwam. Heeft ie van Evert ter Harkel (onderwijzer 5e klas)nog een oorkonde voor gekregen.

  Mulock Houwer, 1967

  ?