Berthus Westerhuis

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Berthus Westerhuis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 15

  Berthus Westerhuis heeft 15 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ja, man op leeftijd weer aan de studie! Heb ICT4 gedaan en afgerond.

  Ja, man op leeftijd weer aan de studie! Heb ICT4 gedaan en afgerond. Was wel wennen. Na zoveel jaren weer Nederlands en Engels! Van mijn vertrouwde Apple computers naar Microsoft! Dit is tenminste een doelgerichte opleiding waar ik wat aan gehad heb! Dit is de enige opleiding die ik met plezier gevolgd heb. Wel lullig natuurlijk, pas na zoveel jaar. Het was ook duidelijk aan mijn laatste cijferlijst te zien. Het laagste was een acht! Als mijn vader dit nog had meegemaakt had hij vast iets gezegd van: "Daar ben je nooit eerlijk aan gekomen"! Geweldige docenten! Mannen, bedankt voor de verdraagzaamheid!

  2006, Berthus Westerhuis

  Kijk, dit was teminste een doelgerichte opleiding! Helaas vond een overijveringe ambtenaar van sociale zaken uit Nieuwleusen dat het beter voor mij was om papiertjes te gaan vouwen op een sociale werkplaats dat deze opleiding voort tezetten!! Een aanr

  Kijk, dit was teminste een doelgerichte opleiding! Helaas vond een overijveringe ambtenaar van sociale zaken uit Nieuwleusen dat het beter voor mij was om papiertjes te gaan vouwen op een sociale werkplaats dat deze opleiding voort tezetten!! Een aanrader voor iedereen!

  2006, Berthus Westerhuis

  Positief: Mijn kennismaking met het Woodstock album.

  Positief: Mijn kennismaking met het Woodstock album. Jimi Hendrix had meer invloed op mij dan de opleiding! Heeft mijn leven compleet veranderd!!! Negatief: Heb daarna ook nog twee jaar een vervolgopleiding VEV op deze school. Voor wat ik wou gaan doen... verprutste tijd! Jaren leren om buisjes in een muur te proppen. Heb een waardeloze werkgever gehad aan het aan het Zuideinde! Een oud elektrobedrijf uit de tijd dat Meppel nog een driecijferig telefoonummer had. Dit was zelfs nog slechter dan school! Collega's die elkaar belazerden, niet te filmen allemaal! Regelrecht kut! Wat een deceptie!!

  2006, Berthus Westerhuis
  ?