Berthe Laarhoven

Kent 1 personen

WIDOW , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Berthe Laarhoven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Berthe Laarhoven heeft 12 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  3 leuke jaren.

  3 leuke jaren. Zr Werna was een leuke non, waarmee we goed overweg konden.Jeanny Rooijakkers-van Lanen, zie ik nog regelmatig. Wij willen binnenkort proberen een reünie te organiseren....Dus...

  R.K. Huishoudschool St. Marta, 1957

  Op Hemelrijken heb ik eerst de eenjarige Vormingsklas gedaan.

  Op Hemelrijken heb ik eerst de eenjarige Vormingsklas gedaan. Hierdoor ben ik tot ontdekking gekomen dat ik naaien leuk vond en ik geschikt werd gedacht om lerares daarin te worden. Daarop aansluitend ben ik erna naar de Jan Smitslaan gegaan en heb daar mijn diploma Na. gehaald. Na gesolliciteerd te hebben ben ik aangenomen om hier naai- en handwerken te geven. Ik herrinner me nog een sportdag tussen lerare(sse)n en leerlingen. Daarvan heb ik nog een foto.

  Hemelrijken VHBO, 1956

  Na de lagere school ben ik hier het eerste jaar geweest.

  Na de lagere school ben ik hier het eerste jaar geweest. Daarna moest ik van mijn ouders naar de Ulo St. Hubertus(nonnen)in Oirschot.Ik herinner me van dit jaar vooral dat (Paul?) Maas, een zoon van het hoofd wel erg streng werd aangepakt. Verder geen bijzondere dingen onthouden.

  St Gerardus MULO, 1953

  ?