Bert Wolbert

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bert Wolbert en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 11

  Bert Wolbert heeft 11 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  In de stageperiode gesollicite...

  In de stageperiode gesolliciteerd op de THT en aangenomen bij de faculteit Werktuigbouwkunde, vakgroep Technische Mechanica voor de technische ondersteuning van onderzoek en onderwijs. Specialiteit rekstrookmeettechnieken en ontwerpen en bouwen van meetsystemen. Nu anno 2004 nog steeds werkzaam bij dezelfde vakgroep als medewerker onderwijs en onderzoek met als discipline Trillingen en Geluid. Ondersteun het onderzoek en verzorg een aantal practica. Werk met veel plezier met gemotiveerde studenten en zal dit nog vele jaren blijven doen. (misschien wel tot mijn 65e) zie UT-site onder: tm.ctw/organisatie/Medewerkers/wolbert/

  2003, Bert Wolbert

  Op de LTS bleek ik toch meer i...

  Op de LTS bleek ik toch meer in mijn mars te hebben en volgde het laatste jaar een speciale stroom om kans te maken op de MTS. Vijf jaar MTS, een nieuwe opleiding in Enschede op drie lokaties en we starten met 4 klassen. Op de fiets naar school (18 km), waarbij 2 jaren samen met Hennie Kuiper heen en weer geraced. Leraren waren Holland, v/d Vegt, Wolbers, Vrijkorte, Welberg, Monsma, enz. Het 2e jaar 2x gedaan en in 1970 het practisch jaar met succes afgerond met een stage op de toenmalige THT.

  2003, Bert Wolbert

  Eerste 4 maanden vanuit Weerse...

  Eerste 4 maanden vanuit Weerselo naar school, daarna verhuisd naar Rossum. (dec. 1961/ zelfde huis) Vier jarige opleiding tot Electrotechnicus. Klassenvolgorde A8, D2d, E3 en E4. In de 2e klas nieuwe school betrokken. Bekende leraren: Binnendijk, Reuver, Ritico, Schunselaar, Roordink, Laan, Gruintjes, Vennegoor, van Zutphen en niet te vergeten de electro-leraren Stiphout (Arie) en ter Brake. Hebben ca. 1995 een klasse-reunie gehad van E4. Een mooie periode met veel belangstelling voor de meisjesscholen op de markt en vrienden leren kennen waarmee ik nu nog regelmatig contact heb.

  2003, Bert Wolbert
  ?