Bert Visser

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bert Visser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Bert Visser heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Leuk om al die namen te lezen Johnny Denekamp, Rene van Vark ook meester Harddorf staat op site hij was leraar nederlands.

  Leuk om al die namen te lezen Johnny Denekamp, Rene van Vark ook meester Harddorf staat op site hij was leraar nederlands. Toch wel veel gelachen bij duits dhr.vermeulen arme man elke les stuurde hij wel iemand zijn klas uit.als diegene dan weg liep riep een ander vaak wacht even ik kom ook zo waarop hij weer bulderde: m'n klas uit !!!! Of bij natuurkunde met meester pols. Hans Korzilius die meestal niet oplette,ik ook niet trouwens,vroeg eens waarom de tegels buiten zo apart roken als het na lange tijd weer eens regende.pols antwoordde dat dat kwam doordat hij erin liep. Andere namen die ik nog weet en een klassefoto van heb zijn :Francoise Nanlohie,Robbie Breedveld,Guno McIntosh,Roland de Ruiter,Wim van Heest,Rene van Vark,Eddie Bruinewoud,Robbie Trott,Hans Onverwagt,Michel Heidelberg,Johnny Denekamp.Misschien hoor ik eens wat van een van jullie [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Ik heb hier een klasse foto uit 1977 denk ik van klas 3b met als mentor dhr van hemessen. Veel namen ken ik nog Judith van Iersel,Francoise Nanlohie,Robbie Breekveld,Guno McIntosh,Roland de Ruiter,Floyd,Eddy Bruinewoud,Michel Heidelberg,Hans Onverwagt,Rene van Vark,Robby Trott,Wim van Heest,Monique Moria,Bert van Rheenen,Rene Gorter. Veel gelachen vooral bij duits die arme man Vermeulen,altijd werd er wel iemand uitgestuurd door hem.Een ander riep dan wacht even ik kom ook zo waarop Vermeulen weer riep :"M'n klas uit !!!! Bogie(gym)was heel populair.

  2003, Bert Visser

  Ik heb de foto van de zesde klas voor me en weet nog best veel namen.

  Ik heb de foto van de zesde klas voor me en weet nog best veel namen. Marijke van der Horst,Bas Pfister,Hilde Baumfalk,Harald,Hans,Jan Ravesteijn,Jaap Vlieger(met hoed),Maarten van der Horst,Niels,Peter,Jan van Diermen,Ineke,Pieter Pruijser,Erwin Jesterhoud,Carla,Karin Peeters,Gonde Jongejans,Wim Koenders,Rob Spijker,Jan van Vliet best veel toch ? Onze meester was meester Groenewoud en onze klas grensde aan de klas van meester van Erk.Tijdens rekenen ging de tussendeur open omdat er twee niveaus waren. Harald als jij dit ooit leest jij en ik hebben ooit nog eens een hele middag gespijbeld.De hele school was in rep en roer en pas laat in de middag zijn we weer op komen dagen. Omdat ze ons bij het vlotje aan de kade hadden zien spelen dachten veel mensen dat we verdronken waren. Verder weet ik niet zo heel veel meer.Maar als we met elkaar in contact komen zou er weer veel boven kunnen komen.Wie weet ! Laat maar horen.Groeten aan allen. 13/7 nu heb ik ook nog een foto van een andere klas gevonden met namen als :Anita,Marina,Gerard,Jan,Chris Bergman,Robbie,Els,Tonnie Schaap,Peter,Jeanette,Rob Loose,Toosje Bruggeman,Winston Ronde,Gilbert Haitkamp?,Andre Schuiteman,Bert Nak,Cindy,Doortje Kamphuis,Erik,Mireille nou meer weet ik niet nog wel dat de juf heel mooi was en nog wel zal zijn !

  2003, Bert Visser
  ?