bert van loen

Kent 6 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van bert van loen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  bert van loen heeft 6 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Avondstudent, in je pak tussen net uitgeslapen dagstudenten.

  Avondstudent, in je pak tussen net uitgeslapen dagstudenten. Videocolleges. Leuke discussies, Prof Nieuwenhuizen (wie knipt mijn das af?). Prof. Rood (hebben we contact?). Altijd tentamen net na nieuwjaar in een stinkende Groenoordhal

  Universiteit Leiden - Facul..., 1982

  Alleen 1e jaar gedaan,het was niet best.

  Alleen 1e jaar gedaan,het was niet best. Afdeling PW zou in het tweede jaar met 2 (!) studenten starten. Dat werd er dus 1, want ik was weg (net voor de bezetting). Veel sensitivity, afvallers bij de vleet (we konden elkaar zo lekker eerlijk beoordelen he)

  Katholieke Sociale Academie, 1974

  Juffrouw Quist, streng, maar met mooi weer buiten gymmen! Ton de Kruijff (??), werd componist.

  Juffrouw Quist, streng, maar met mooi weer buiten gymmen! Ton de Kruijff (??), werd componist. Fluitles tussen de middag. Ontwaakt.. Ontwaakt, de morgen breekt aan.... (canon zang onder leiding van Bovenmeester Tromp (ai.. de viool!!). Afscheid met een combinatieverhaal en marionettentheater in de klas met meester Volkstedt. Verhaal geschreven door Joke Nijland. In de klas met Frankie..?, Rita..?, Francis Daniels, Jan ..? Nan ... (die wist alles). Slagbal op het veld in de zomer, dieffie met verlos op het plein.

  Louis Bouwmeesterschool, 1963

  ?