Bert Tory

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bert Tory en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Bert Tory heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Dit was nog de oude school in de Diezerpromenade.

  Dit was nog de oude school in de Diezerpromenade. Tegenwoordig is dit de bibliotheek en is de HEAO gevestigd aan de Campus (Windesheim). Oude studiegenoten heb ik nooit meer teruggezien.De jongens waar ik toen nogal vaak mee optrok ben ik uit het oog verloren. Berend Jan Schoonbeek, Luc Hoppen, Jan Hollewand en Egbert Oldegarm. Berend Jan heb ik ondertussen via Linkedin weer opgespoord.

  2008, Bert Tory

  Vooral de reis naar Berlijn kan ik mij nog goed herinneren.

  Vooral de reis naar Berlijn kan ik mij nog goed herinneren. Hotel California (uit die tijd) is nog steeds 1 van mijn favoriete nummers. Ondertussen hebben we al 2x een reunie gehad en dat was fantastisch.

  2008, Bert Tory

  Het was een gezellige school.

  Het was een gezellige school. Meester Piek (hij vond het altijd geweldig als de jongens aan het douchen waren na de gym) en meester Kraai (broek met bretels hoog opgetrokken en slogan: het is hier weer een doffe ellende) kan ik mij nog goed herinneren. We hadden gym bij de Vledderschool. Ik kan mij nog herinneren dat de gymleraar een door ons op het veld gevonden condoom (zoveel wisten wij toen al!!) een dooie muis noemde.

  2008, Bert Tory
  ?