Bert Oosterveld

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bert Oosterveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Bert Oosterveld heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Toen ik op deze kwam was ik al 17.

  Toen ik op deze kwam was ik al 17. Had al diverse scholen versleten,meer door niet willen leren dan door gedrag hoor!Ten einde raad kozen mijn ouders dan maar voor deze school. Het is allemaal goed gekomen. Ik herinner mij Bouma, wie niet, die man reken ik nog altijd mijn stralen voor het examen aan. Middelkoop, Ihr Hefte bitte, Roepman, Kruijmer, aardige man, Hilhorst, je bent niet zo stom als dat je er uit ziet, zei ze een keer tegen een meisje. Van de leerlingen Arco met zijn stoere Puch, Jeannet ? , en natuurlijk Els Visser. Tjonge wat was ik verliefd zeg. Heel veel getoept in de Vaart en natuurlijk friet bij de visboer. Ook rondjes rennen op de rotonde om zodoende automobilisten de stuipen op het lijf te jagen... Heerlijk!!

  Chr. MAVO KEuchenius, 1973

  Ik herinner mij nog mevr.

  Ik herinner mij nog mevr.Klein, lief mens. Meester Kunst en meester Gans. Heerlijke tijd met slagbal buiten bij mooi weer. Veel geleerd. Leerlingen die ik nog herinner zijn: Roelie, Rene Citeur, Willy de Man, Heleen, die woonde aan de tesselschadelaan. Carl Dekker, Marijke ?. De straffen van meester Gans waren niet mals, een keer trok hij een jongen bij zijn oren omhoog!!!

  Instituut Groen van Prinsterer, 1963

  ?