Bert Niezink Niezink

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bert Niezink Niezink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bert Niezink Niezink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke tijd gehad op school.

  Leuke tijd gehad op school. Eerst op de Smeden, daarna op de CSG. In die tijd was ik nog vrij rustig, is later wel wat veranderd. Herinner me nog Hamer(biologie), altijd lekker keten, Aalbersberg(Nederlands en leraar Duits, die handstand deed voor de klas. En natuurlijk Fikkie, bij wie je een parapluu op moest als je voorin zat.

  Emelwerda College, 1970

  Mijn herinneringen waren in de eerste klas jef van de neut (ik had toem m'n been gebroken en mocht mee naar haar bruiloft.

  Mijn herinneringen waren in de eerste klas jef van de neut (ik had toem m'n been gebroken en mocht mee naar haar bruiloft. Natuurlijk meester van Gerner in klas 5 en meester Tjalsma(had ik nog wel eens ruzie mee, omdat ik nogal wat ramen had ingetrapt op het schoolplein, waar we altijd voetbalden. Ik zat daarop op school met onder andere Jan Post, Nico van Leyen, Jelle van de Ploeg, Steven de Groot, Fred van de Linde, Marja de Lange, Rinnske, Mia, Harry Gritter, Hans de Jong, Wim Lenderink, om zo maar eens een paar namen te noemen. We voetbalden elke dag op het schoolplein met een hle club.

  2e school met de bijbel, 1964

  Mijn vreselijke herinneringen aan de vakken biologie (Schulp) en muziek(Hindrik van de Meer) Ik heb verder een fantastische tijd gehad.

  Mijn vreselijke herinneringen aan de vakken biologie (Schulp) en muziek(Hindrik van de Meer) Ik heb verder een fantastische tijd gehad. Vooral de feesten in de Ludobar blijven me bij.

  Chr. PA De Him, 1977

  ?