Bekijk het volledige profiel van Bert Niesen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Bert Niesen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik zat in de C-klas, een "zeve...

Ik zat in de C-klas, een "zevende klas" als voorbereiding op HBS/Gymnasium, bij meester van der Giessen. Uit die tijd herinner ik me Nico Melis (als grote vriend met astma), Rob Huybers (zat ik naast) Loes Janssen, Vera Jonker.

2004, Bert Niesen

School heette eerst Prinses Wi...

School heette eerst Prinses Wilhelminaschool en was toen gevestigd in een houten gebouw aan de Harmelenstraat. Daar begon mijn schoolcarriere in maart 1949. (Ja, er waren toen klassen die in maart begonnen in plaats van in september). De school in de Baambruggestraat werd geopend in 1953, denk ik. Ik herinner me Meester Paulus, het hoofd, Steenbergen, en de concierge, Panneman. Ook de jonge juf Bamberg(?) die ging trouwen ( en die als Yvonne Keuls bekend is geworden).

2004, Bert Niesen

Mooie tijd, "vrijheid in gebon...

Mooie tijd, "vrijheid in gebondenheid". Naast leren veel andere aktiviteiten, zoals toneel en sport. Toneelwedstijden per klas en later in de "grote" produkties, met o.a. Kees van Kooten en Wim de Bie. Basketbal was de grote rage in die tijd. Het eerste team van Argus zat vrijwel bij ons op school: Jan Tideman, Sijbe Melis, Jaap en Frits de Leeuw, Dolf Pouw, Michiel de Witte, etc. Vrienden uit die tijd; Eric van Baarsel, Hans Pouw (later conrector, is hij dat nog?), Theo van der Loo, Hans Neering.

2004, Bert Niesen
?