Ontdek PLUS

Bert Meijboom

Kent 27 personen

Getrouwd , 4 kinderen
Woont in Pilot Mountain, NC USA

  Bekijk het volledige profiel van Bert Meijboom en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bert Meijboom heeft 2 klassenfoto's en kent 27 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Goede herinneringen aan deze jaren; onderlinge wedstrijden tussen de vier "teams" op school (indianen namen); schoolreisjes naar de "jungle", toneelstukjes, vormde met Hans de Haan de 7de klas in 1959.

  Goede herinneringen aan deze jaren; onderlinge wedstrijden tussen de vier "teams" op school (indianen namen); schoolreisjes naar de "jungle", toneelstukjes, vormde met Hans de Haan de 7de klas in 1959. Spaanse les samen met de 6de die juffrouw Meinders als lerares hadden (we zaten in hetzelfde klaslokaal,tot de verbouwing voor de tweede verdieping). Naast de jongens als vrienden, gingen we ook om met meisjes zoals Elma Scholten, Hanneke (?), Marianne Mooij. Verplichte muziek les (MOESTEN naar klassieke muziek luisteren), Duitse les met mevr. Dit (?). Was de doelman van ons schoolelftal (daarna nog zo'n 20 jaar in het doel, o.a. Uni Leiden). Openlucht bioscoop bij het zwembad; "we hadden het wel zwaar..."

  Las Delicias school, 1958

  probeer momenteel om namen van klasgenoten, laat staan schoolgenoten te herinneren.

  probeer momenteel om namen van klasgenoten, laat staan schoolgenoten te herinneren. namen als Anne Vlieger, Frank de Boer, Houtman, Wenselaar, de gebroeders Nix, Van Gijst, Pietje Kroon, Anita Kieskamp, Brouwer, om zomaar een paar te noemen. Wie was de rest; oude zwart-wit foto's zonder namen....

  Concordante Lagere School (..., 1954

  Geologie op de Garenmarkt, voordat geologie naar Utrecht "verhuisde".

  Geologie op de Garenmarkt, voordat geologie naar Utrecht "verhuisde". Geweldige herinneringen aan een goede tijd: excursies naar andere landen, veldwerk in Spanje. Genoeg avonturen voor vele uurtjes, niet altijd geologisch. Nog andere (oud-)geologen uit Leiden daar in "cyberspace"?

  Rijksuniversiteit leiden, 1966