Bert Laurense

Kent 66 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bert Laurense en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bert Laurense heeft 6 klassenfoto's en kent 66 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  IVM mijn lange "loopbaan" op deze school zeer veel bekenden en geeft vele herinneringen.

  IVM mijn lange "loopbaan" op deze school zeer veel bekenden en geeft vele herinneringen. De namen die me nog in het geheugen liggen zijn er velen, vooral uit m'n atheneum-tijd en klasgenoten uit de brugklas. In de vrije tussenuren en na school naar café 't Hoekje boven aan de Vlaardingerdijk. voor het eerst kennis gemaakt met Pernod. Naar bad Groenoord in de zomer. En dan de dansles in Rotterdam. Voor de voorlaatste reunie heb ik wat bekenden opgespoord. Helaas waren op de laatste reunie er niet zo veel aanwezig. Ik heb nog vele herinneringen aan de reizen naar Engeland en Parijs De bouw van de windmolen onder leiding van Cordemans was een bijzonder projekt.

  Spieringshoek, 1969

  De eerste herrineringen:klas 1 met de lange juffrouw van Poelvoorden en klas 2 meester Rademaker.

  De eerste herrineringen:klas 1 met de lange juffrouw van Poelvoorden en klas 2 meester Rademaker. Heel vroeg mijn "eerste liefde" Nellie Maas in de kleuterklas ongeveer. Haar vriendin Hannie Meyer (de eerste liefdesbrief, waarschijnlijk geschreven door de oudere zus van Hannie, nog aanwezig) Namen die ik mij herinner: Jacques Vroon, Huib van Gelderen, Jan Maas, Jan van Veen, Matty Damen, Johan den Dekker, Rick den Boogert, John Stavenuiter, John van Oudheusden, Peter Timmers, Kees Schaeffer, Alfred en Jerry Zorgen, Kees de Vette, Arnold Broeren,Ria Bierhuizen, Karin van der Wolf, Edith van Oers, Joke Drent, Beppie Koevermans, Jose Vilijn, Gerda van Oord, Janet Scholte. De klassenfoto die ik geplaatst heb (1967 klas 4 jufr. Blanken) is nog niet voorzien van alle namen. Zij die meer weten gaarne info. De buitenschoolse bezigheden: Voetballen op het grasveldje naast de school. De bal is ooit door politie in beslag genomen. Deze hebben we op een zaterdagochtend op het bureau in de Lange Nieuwstraat op willen halen maar helaas toen waren ze streng, geen bal meer teruggekregen. Later werd dit veldje een parkeerterrein. De wijkagent (bijnaam blokneus) zat ons geregeld op de hielen. Peter sprong van haast van de buis in de sloot, hij zag de dikke laag kroost aan voor gras, helaas plons en koppie onder. Het neefje van Huib, pas uit Australie, gaf een vals adres op nadat we door blokneus waren gesnapt op de toen nog in aanleg zijnde rijksweg A20. Dikke stress bij Huib, hij heeft tenslotte dezelfde achternaam en als het adres niet klopt is hij de pineut. Mooie tijd !!

  Dom. Savioschool, 1963

  ?