Ontdek PLUS

Bert Killestijn

Kent 0 personen

SINGLE , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bert Killestijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bert Killestijn heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Er waren toen nog niet zoveel jongens die de Z-opleiding deden dus ik was een tijd lang de enige man in een bont vrouwengezelschap.

  Er waren toen nog niet zoveel jongens die de Z-opleiding deden dus ik was een tijd lang de enige man in een bont vrouwengezelschap. Ik woonde in het trefpunt alwaar toen nog zeer strenge regels bestonden zoals geen bezoek na elven en zeker geen nachtelijk damesbezoek. Ik weet wel dat sommige zelfs een ladder gebruikte om 's nachts via het balkon bij elkaar op bezoek te gaan. Ook was het een enorm leuke bezigheid om al die regels te overtreden en er uiteindelijk voor te zorgen dat ze stuk voor stuk werden opgeheven. Uiteindelijk werd deze "vrijheid" op gepaste wijze gevierd door middel van een memorabel feest. Bert

  interne opleiding Z- verple..., 1978

  Ik herrinner me vooral mijn gymjuf: Mevr briet of zoiets.

  Ik herrinner me vooral mijn gymjuf: Mevr briet of zoiets. Veel aan sport gedaan,volleybal etc etc. En een zeer strenge en zeer christelijke direkteur, naam vergeten. Klasgenoten waren Paul Oussoren, Annelies Meyer, Anneke Luiten.

  Christelijke Pedagogische A..., 1973