Bekijk het volledige profiel van Bert Jippes en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

Bert Jippes heeft 4 klassenfoto's en kent 10 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Meester van Engen. Een ouderwe...

Meester van Engen. Een ouderwetse onderwijzer maar toch met moderne ideeën. Hij stond positief tegenover het Dalton onderwijs. Heeft hij er nooit door kunnen drukken. Alleen de rapporten waren anders. We kregen geen cijfers.

2004, Bert Jippes

Noordersingel dependance met H...

Noordersingel dependance met Herman Frankot en Paulus van de Breul. Viel was een vreselijk aardige man, maar kon helaas geen orde houden. Ik heb me min of meer onsterfelijk gemaakt door met een zelf gefabriceerde stinkbom op school te komen. Ik ben voor 3 dagen van school gestuurd en na een donderpreek van Sperna Weiland aangehoord te hebben mocht ik weer in de banken plaats nemen. Ik was hopeloos verliefd op Willie Bosma. Wat is er van haar geworden? Kan me Paul van den Breul en Herman Frankot nog heel goed herinneren. De gezusters Brader, ik kwam Hannie nog jaren later in de kroeg eens tegen. Wat een ongelooflijke ouwehoerklas was 2 op de Oostersingel dependance. Wel lol gehad als ik achteraf terugkijk.

2004, Bert Jippes
?