Bert Groeneveld

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bert Groeneveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bert Groeneveld heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb op deze school met heel veel plezier lesgegeven.

  Ik heb op deze school met heel veel plezier lesgegeven. Eerst aan de Amsterdamseweg en later aan de Ds. Bechtlaan. De periode Amsterdamseweg was echt te gek, letterlijk en figuurlijk. De meest rare dingen gedaan. Met gebak gooien in de leraarkamer met die lange Rehorst. Overblijven in de Grote in de middagpauze en bidden met de leerlingen voor het eten, sloot je je ogen dan vlogen de boterhammen je om de oren. Wansink op z'n solex achter een leerling aan die er vandoor ging. Later aan de Ds Bechtlaan was ook heel leuk. Ook daar veel vreemde dingen gedaan die eigenlijk niet konden maar ja wel leuk. Met veel genoegen denk ik ook terug aan Dhr Marsman de direkteur.(mones) Een wijs en goed mens. Heel veel leuke leerlingen gehad in die jaren. Vooral Bob Jones herinner ik mij nog goed als de beste leerling Engels ooit. Ook 'Duck' oftewel Keimpe Dijk en Godelieve Huisman Momenteel woon ik in Spanje in Blanes sinds zomer 2002 en werk als tolk voor justitie en politie voor engelsen en nederlanders. Ik had een aantal collega's die ik met pijn in het hart haast nog dagelijks mis:Jolande Koster, Wen Westerink en Nicoline Cremer.

  Het Baken/Warnsborn (vh: Ni..., 1975

  handarbeidlessen met Schoorl.

  handarbeidlessen met Schoorl

  Chr Mavo Beukenlaan, 1962

  Een nare school, met een eng christelijk regime.

  Een nare school, met een eng christelijk regime. Valse concierge en rare regels. Werkweek ergens aan een meer bij Gouda, liep dan goed uit de hand. We sliepen in een oude pastorie, hoe toepasselijk en waren vreselijk dronken. Herinner me weinig namen meer een enkele voor- en achternaam slechts: Martin Gregoor, Jasper van Vliet, Maaike..., ........Oranje, ...........Visser helaas niet meer dan dat. Weet van Jasper dat hij in de Vs woont aan de Westkust en als tuinman werkt na zijn psychologiestudie afgemaakt te hebben.

  CPA Felua, 1969

  ?