Bert Groenendijk

Kent 2 personen

ASK_ME
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bert Groenendijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 17

  Bert Groenendijk heeft 17 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Heb deze cursus goed afgerond en mijn diploma afgehaald op de diploma-uitreiking op schiphol.

  Heb deze cursus goed afgerond en mijn diploma afgehaald op de diploma-uitreiking op schiphol. Wat ik me kan herinneren is dat ik iedere dag met Johan v. Es en Jack 't Hart met de trein van IJmuiden naar A'dam (Marnixstraat)reisden. Kan me nog goed de excursie naar de Heinekenfabriek herinneren. Ben na deze cursus gaan varen bij de Holland-Amerika lijn als salonsteward op de "Rotterdam" en de "Statendam". Daarna nog een jaar gevaren bij NedLloyd op vrachtschepen.

  2007, Bert Groenendijk

  De rijen naamvallen (Duits) zitten nog goed in m'n hersens geprogrammeerd van dhr.

  De rijen naamvallen (Duits) zitten nog goed in m'n hersens geprogrammeerd van dhr. Bierling. Van dhr. de Vries moest ik voor straf uit het engelse boekje het verhaaltje van Winnie de Pooh uit m'n hoofd leren. Heb m'n diploma niet gehaald want ik had de verkeerde keuze gemaakt nl. Wiskunde i.p.v. handelsrekenen. Maar tot nu toe geen nadelige gevolgen aan overgehouden.

  2003, Bert Groenendijk

  2 verloren jaren, ben één keer blijven zitten - het "Fixbrevet" niet gehaald - in de klas van die vreselijke man Arbman en later kreeg ik als onderwijzer de heer Dover was wel een aardige man.

  2 verloren jaren, ben één keer blijven zitten - het "Fixbrevet" niet gehaald - in de klas van die vreselijke man Arbman en later kreeg ik als onderwijzer de heer Dover was wel een aardige man. Ben later naar de 4 jarige ULO gegaan.

  2003, Bert Groenendijk
  ?