Bert en Marianne Schram - van Polen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bert en Marianne Schram - van Polen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bert en Marianne Schram - van Polen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De eeuwige 'lollige' moppen van Henk van der Worp: de ge-oliede scheet die van de tafel gledd, tegen de deur bonsde en in de wc plonsde.

  De eeuwige 'lollige' moppen van Henk van der Worp: de ge-oliede scheet die van de tafel gledd, tegen de deur bonsde en in de wc plonsde. De schoolfeesten van Bimini. De lessen van Faasse Posthuma waar je als het heet was niet in een hemdje mocht verschijnen in de klas. Je moest dan je jas aandoen of de klas uit. Bij Kuilman werden de vervelende jongens met de bezem achter de kaartenwand geduwd of moest je onder je tafel gaan zitten als je je stoel niet op 4 poten liet staan. Was je slecht in tekenen dan liet je Hercules eerst voor tekenen. Hij gumde het daarna snel weer uit, maar drukte altijd zo hard dat je het gewoon kon overtrekken. Ruud Poortier voor nederlands. Frank van Oeveren voor geschiedenis. Rijk Polman voor economie. Murks de conciërge waar je je moest melden als je te laat was. Ik heb het erg naar mijn zin gehad op dit CLD gebouw. Mijn zoon zit nu op het CLD en ik hoor nog steeds diverse bekende namen van leerkrachten die er nu nog rondlopen.

  CLD, 1976

  Meester Jan Schlingmann, het hoofd van de school mocht ik graag.

  Meester Jan Schlingmann, het hoofd van de school mocht ik graag. Ik mocht in klas 6 altijd de telefoon opnemen, bere interessant. In de gang hing een wandkleed van de ark van Noach, dat onze klas had gemaakt. Waardeloos was de tandarts die altijd op school kwam. Als het kamertje van de meester bezet was en de ramen afgeplekt dan was de tandarts er. Brrrr.

  Anne de Vries, 1969

  Ik heb anderhalf jaar op deze school gezeten en daarvoor op de kleuterschool op het Oosteinde.

  Ik heb anderhalf jaar op deze school gezeten en daarvoor op de kleuterschool op het Oosteinde. Kan me nog veel namen herinneren en ook de gezichten erbij, alleen weet ik niet zeker of ze van de kleuterschool of de Wilhelminaschool waren omdat ik hier alleen de eerste anderhalf jaar heb meegemaakt.

  Wilhelminaschool, 1965

  ?