Bert deWilde

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bert deWilde en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bert deWilde heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Had al een stukje geschreven onder de johan huizingaschool, maar volgens betrouwbare bronnen is dit niet meer terug te vinden.

  Had al een stukje geschreven onder de johan huizingaschool, maar volgens betrouwbare bronnen is dit niet meer terug te vinden. Dan nog maar een keer!!!!. Zat in de klas van Spoon. Met al die dieren in de klas. Kan het zo gek niet noemen of wij hadden ze. Van konijn tot python, van vogels tot woestijnratjes en van hagedissen tot de hond Kira. Tussen de middag werd die python gevoerd met muizen. wie het aandurfde mocht meekijken. Enkele klasgenoten waren, Tonnie, Marcel, Seppo, Ronnie, Carolien, Monique, Anita, Edith, Lucien, Annemarie, Albert. Lex. En natuurlijk Linda, zat volgens mij bij me in de 1e klas. Leuk om al die verhalen te lezen van oude klasgenoten.

  Prof Johan Huizinga, 1971

  Ik kwam in de eerste klas in 104 terecht.

  Ik kwam in de eerste klas in 104 terecht. daarna 204, 207,304 en 444. Klaverjassen tijdens nederlandse les en in de kantine, duitse leraar die 30% van de lestijd verhalen over krissen vertelde,natuurkunde leraar die beertjes verzamelde. Goede vrienden uit die tijd waren Peter van de Wal, Wim Rueter, Marcel (die kom ik nog wel eens tegen op de markt). En natuurlijk ,Frans Vosse, Johan Dobber, Monique Dijkstra Marga Veldhuizen, Mario , Jeroen. Was een leuke tijd zo leuk dat ik er 2 jaar langer over heb gedaan.

  Osdorper Schoolgemeenschap ..., 1977

  ?