Bert Camphorst

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bert Camphorst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Bert Camphorst heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Wel lang geleden, maar toch nog wel enkele herinneringen.

  Wel lang geleden, maar toch nog wel enkele herinneringen. De school had drie lokalen kan ik me herinneren twee klassen in een lokaal. Slechtste tijd had in klas 3 en 4 bij meneer Verhoef ook wel Sluippie genoemd. In 5 en 6 bij meneer Stam was wat meer discipline en dat was nu net wat ik nodig had. In de pauzes en na schooltijd veel gevoetbald op schoolplein. Ik ben geboren in Lisse en woon er nog steeds. Ik ben officier geweest bij de Koninklijke Landmacht en sinds 1 augustus 2004 geniet ik van een vakantie dat de rest van mijn leven zal duren. Een aantal klasgenoten kom ik nog regelmatig tegen in Lisse zoals Kees van der Leede, Kees Goossens, Guus de Ridder, Erik Christoffersen en Hans van der Steen. Albert Mastenbroek, Bob van Heukelom en Ruurd Elzinga ben helaas uit het oog verloren.

  2004, Bert Camphorst

  Als je een lesuur vrij had moest je uit het zicht blijven van Dhr Snoek.

  Als je een lesuur vrij had moest je uit het zicht blijven van Dhr Snoek. Je liep de kans zijn auto te mogen wassen die op het schoolplein geparkeerd stond. Verder een aangename tijd gehad waar een goede basis voor mijn verdere carriere gelegd werd. Favoriete leraar was dhr Borst met zijn geschiedenislessen. Kon prachtig vertellen.

  2004, Bert Camphorst
  ?