Bert Bruin

Kent 0 personen

WIDOW , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bert Bruin en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bert Bruin heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik vond het niet dirct de leukste tijd van mijn jeugd, op deze jonge leeftijd heb je toch de liefde van je ouders nodig, wat ik wel gemist heb.

  Ik vond het niet dirct de leukste tijd van mijn jeugd, op deze jonge leeftijd heb je toch de liefde van je ouders nodig, wat ik wel gemist heb. Het enige is dat je er zeer zelfstandig van geworden bent, je moest echt wel voor jezelf opkomen en goed voor je eigen spulletjes zorg dragen. Er was weinig privacy, vooral het slapen op de grote slaapzalen. Mijn ouders zaten op een sleepschip, de Linus-4. Na de lagere school ben ik met mijn moeder aan de wal gegaan in Sluiskil, waar ik in Terneuzen naar het voortgezet onderwijs ben gegaan. Een oud internaat ganger Tonny Klerks woont ook in Sluiskil en is werkzaam bij Rijkswaterstaat, ik zelf ben in de bouw terecht gekomen als werkvoorbereider. Ik heb nog 5-jaar zelf met 2 andere compagnons een eigen aannemingsbedrijf gehad, daar ben ik mee gestopt omdat een ervan te veel van de roeivereniging was en goed voor zich zelf zorgde.

  Sint Imelda Internaat, 1961

  ?