Bert Besseling

Kent 7 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bert Besseling en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bert Besseling heeft 9 klassenfoto's en kent 7 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hr.

  Hr. Lubbers in de dependance aan de Rozendaalsestraat/Thomas à Kempislaan. De heer Lubbers gaf ook Franse les na vieren in het bovenste lokaal. Later heb ik hem nog als leraar Duits gehad op de HTS. Hr. Dost, een fijne onderwijzer, (hij had een Victoria brommer) in de dependance aan de Alexanderstraat. Ik ging veel om met George Fransz, we bouwden o.a. samen een radio.

  Van Löben Selsschool, 1951

  Ik zat op de 'benedenschool' 1e klas: juffr.

  Ik zat op de 'benedenschool' 1e klas: juffr. van Amerongen 2e klas juffr. Meester 3e klas juffr. Hantzsch (die sloeg!) 4e klas juffr Petri Hoofd der school: Marius Kolvoort (bekend o.a. van de tekeningen in NCRV's "Ja Natuurlijk")

  Tamboersbosje, 1947

  Vele karakteristieke figuren als leraar, zoals 'Bart' Evers en Hr.

  Vele karakteristieke figuren als leraar, zoals 'Bart' Evers en Hr. Stok voor wiskunde, Hr. Boot voor elektrotechniek, Hr. 'Dirk' Braggaar voor stoommachines en pompen, Hr. Goes voor ketels, Hr. Tonkes voor verbrandingsmotoren, Hr. May en Timmer voor tekenen, en vele anderen

  HTS, 1959

  ?